У листопаді вийде посмертний альбом Енніо Морріконе

Альбом покаже таємний бік творчості легендарного композитора

6 листопада вийде посмертний альбом Енніо Морріконе«Morricone Segreto». До нього увійде 27 композицій, включаючи сім невиданих треків, які були записані в 1960-х і 1970-х роках.

Морріконе відомий в першу чергу як автор музики до фільмів, його перу належить понад 500 саундтреків. Але, відповідно до прес-релізу,

альбом покаже «таємну, темну і психоделічну сторону» творчості легендарного композитора.

Це не черговий «збірник кращого», але справжня музична подорож по найцікавішому періоду кар'єри Морріконе. Крім невиданих речей, в «Morricone Segreto» потрапили рідкісні треки й альтернативні версії композицій.

В інтерв'ю Variety син композитора Андреа Морріконе назвав альбом «чудесним». Він вважає, що ці твори належать до важливого історичного періоду (в першу чергу, це відноситься до 1970-х) і відбивають енергію того часу.

Невидані треки були запозичені з архівів італійського рекорд-лейбла CAM Sugar. На YouTube-каналі CAM Sugar з'явився трейлер до «Morricone Segreto».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень