У Києві врятували котика, якого засмоктало двигуном авто (ФОТО 18+)

Чотирилапому, найімовірніше, доведеться ампутувати хвіст

Інцидент трапився ще у понеділок, 23 листопада, у Києві на вул. Гончара.

Під капот автомобіля заліз кіт. Коли запустився мотор, його затягнуло під ремінь. Водій почув удар і жахливі крики тварини, повідомили у Facebook Kyiv Animal Rescue Group.

Служба порятунку тварин, яку негайно викликали на місце події, встановила, що кота за хвіст намотало на шків і притиснуло ременем генератора. Його визволяли понад годину. Машину довелося підіймати і навіть частково розбирати.

Кота дістали. У нього здерта шерсть, кілька ударів і синців, хвіст доведеться, скоріше за все, ампутувати, оскільки він переламаний у декількох місцях. По всьому тілу є удари й синці, - йдеться у дописі.

Ветеринари кажуть, що кота назвали Ваською, жити він буде.

Водіїв та власників авто вкотре закликають, незалежно від пори року і часу доби, перед запуском двигуна відкривати капот і перевіряти, чи немає там котів. Це забере всього кілька секунд, але може врятувати тварині життя, а людині - час і гроші, зауважують рятувальники.

Крім того, зараз Васі збирають на лікування. Усі охочі можуть долучитися до збору коштів, переказавши будь-яку суму на вказану картку:

Приват 4149 4390 0374 2784 (Сторожук М.Н.)

Скалічена тварина. Найімовірніше, хвіст доведеться ампутувати

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень