У Квасилові на голови людей сиплеться штукатурка, скло та цегла (ФОТО)

Жителі селища винять вантажівки

У центрі Квасилова одне з приміщень заводу «Рівнесільмаш» у своєму нинішньому аварійному стані становить реальну загрозу здоров’ю перехожих. Зі стін заводу постійно сиплеться штукатурка, скло та цегла, повідомляє громадська організація «Новий Квасилів».

Мешканці навколишніх приватних осель переконані, що у всьому винні великогабаритні вантажні машини, які вже багато років рухаються на меблеву фабрику приватним сектором. Саме вони, як вважають люди, зруйнували стіни корпусу заводу, дорогу, а також будинки та гаражі, які розташовані навпроти. Житель вулиці Богдана Хмельницького Едуард Богута говорить, що в разі ігнорування цієї проблеми, усе може завершитися катастрофою:

Як у нас це часто буває, поки хтось з людей серйозно не травмується, ніхто не хоче нічого робити. Але чим далі, тим гірший стан стін корпусу «Рівнесільмашу», що розташований навпроти нас. Плити розкисають, на землю постійно сиплються штукатурка, цегла та скло. Але, незважаючи ні на що, люди продовжують ходити під стінами заводу по пішохідній доріжці.

Щодня квасилівачани рухаються цим тротуаром, йдучи на роботу, гуляючи з дітьми та вирушаючи до церкви. Ми вважаємо, що цей прохід потрібно терміново обгородити, а стіни заводу привести в належний стан. Взагалі ж, руйнуються стіни «Рівнесільмашу» від вібрації, яку створюють вантажні машини, що кожного робочого дня курсують мікрорайоном Хмільне.

 

В день таких вантажівок нараховується до шістдесяти.

 

Через них потріскали наші хати, в середині яких по живому полопав гіпсокартон, а проїжджа частина вулиці – зовсім розбита і встелена ямами. Уже більш, ніж десять років ми регулярно скаржимося владі, але нічого не змінюється. Щоб врятувати будинки приватного сектора від подальшого руйнування, великогабаритні машини слід було б пустити через територію «Рівнесільмашу», а не вулицями Квасилова. Але нам постійно відповідають, що завод не перебуває на балансі селищної ради, тому зробити нічого не можна.

 

 

Якщо так важко прибрати фури, які ганяють вулицею Богдана Хмельницького, то розпочати потрібно хоча б з обгородження небезпечної частини тротуару. Люди люблять ходити тією частиною вулиці тому, що вона завжди прохолодна і затінена від сонця. Але пішоходи не задумуються, чим вони ризикують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень