У краєзнавчому музеї вшанують пам’ять загиблого в АТО рівнянина

Відбудеться захід, присвячений Герою з Рівного Ігорю Волошину

В експозиції виставки «Герої не вмирають» відбудеться захід, присвячений пам’яті уродженця Рівного - Героя АТО Ігоря Волошина. Саме у цей день йому виповнилося б 30 років.

Вшанують пам’ять загиблого в АТО рівнянина у вівторок, 17 листопада, у приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею (вул. Драгоманова, 19). Початок заходу о 12:30.

Ігор Волошин навчався у спеціалізованій школі «Центр надії» та обласному ліцеї; закінчив Рівненський кооперативний економіко-кооперативний коледж.

У 2005-2006 рр. проходив строкову службу у Збройних силах України. Згодом закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Облік та аудит». Працював у різних банківських установах Рівного.

У травні 2014 року був мобілізовний в АТО.

Старший сержант, кулеметник, командир відділення 39-го батальйону територіальної оборони «Дніпро-2» ЗСУ загинув на блокпосту біля села Кам’янка Донецької області під час терористичного акту 21 липня 2014 року. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

В обласному центрі на будівлі спеціалізованої школи «Центр надії» Ігорю Волошину відкрито меморіальну дошку.

У вересні 2015 року міська Рада присвоїла загиблому патріоту звання «Почесний громадянин» міста Рівного, а його портрет розміщено на дошці пам’яті героям Майдану і АТО.

На виставці представлені передані батьками особисті речі, військове спорядження, фотокартки Ігоря Волошина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень