У КНДР запустили балістичну ракету

Пхеньян вкотре демонструє Вашингтону, що нічого не боїться

Північнокорейці зробили пуск балістичної ракети з підводного човна, заявили військові Південної Кореї. Про це повідомляє Reuters з посиланням на Об'єднаний комітет начальників штабів Південної Кореї.

"Північна Корея запустила ракету зі східного узбережжя в напрямку північного сходу в 18:30 за місцевим часом (9:30 GMT)", - йдеться в повідомленні.

Деталі поки невідомі. Нагадаємо, в березні Рада безпеки ООН схвалила нову, безпрецедентно жорстку резолюцію по Північній Кореї. Під ембарго тепер потрапляє приблизно 50% від загального обсягу експорту КНДР.

Крім того, членам ООН відтепер належить перевіряти абсолютно всі північнокорейські судна на предмет нелегального перевезення компонентів зброї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень