У Клевані спіймали викрадача

П'яний молодик їздив на викраденому ВАЗі

Прийнявши чималу дозу алкоголю, 21-річний житель селища Клевань Рівненського району захотів розваг. Він викрав автомобіль марки «ВАЗ 2104» та, досхочу накатавшись, залишив його при дорозі.
«Четвірку» із подвір`я 68-річного власника молодик випхав сам. А там, зустрівши односельчан, попросив допомогти, мовляв, не заводиться. Автівка покотилася із невеликого спуску. Зловмисник, маючи навики електрика, завів двигун та їздив доти, поки не почав тверезіти. Усвідомивши, що накоїв, залишив машину на узбіччі.
На ранок власник транспортного засобу, не виявивши легковик на місці, повідомив про це до поліції.
Оперативники Рівненського районного відділення поліції одразу розшукали авто, а наступного дня встановили й викрадача.
Хлопець не зізнавався у скоєному, та вилучені речові докази на місці події вказували протилежне, каже тимчасово виконуючий обов'язки начальника слідчого відділу Рівненського РВНП у Рівненській області Павло Пастушок.

Зловмисник за скоєне відповідатиме за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.
Наразі транспортний засіб повернули власнику. Триває досудове розслідування.

 

Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень