Розстріляні у Харкові приїхали туди з Рівного

Одна з них – загинула

Днями у квартирі харківської багатоповерхівки сталось подвійне вбивство.

Як ми виявили,

Однією з жертв виявилася 40-річна рівнянка, яка поїхала у Харків зі своєю донькою.

 

Інформацію про те, що ця жінка родом з Рівного, у прес-службі головного управління Нацполіції Харківщини попередньо підтвердили.

Там журналісту «Радіо Трек» повідомили, що сьогодні, 26 червня, відбулося перше судове засідання у справі, порушеній через навмисне вбивство.

Обвинуваченому обирали міру запобіжного заходу. Йому 42 роки. Він підприємець. Із вбитим чоловіком, за офіційними даними, був знайомий з дитинства.

Тим часом 12-річна дівчинка, яка дивом вижила під час цієї трагедії, перебуває під наглядом лікарів. У харківській поліції нічого не кажуть про її стан, але попередньо інформацію про те, що вона - рівнянка, також підтвердили.

Заступник головного лікаря Харківської обласної дитячої лікарні №1 Євген Стрілець журналістам повідомляв про те, що дівчинку доставили з численними ушкодженнями правого плеча і лівого та правого стегна.

Нині її життю нічого не загрожує.

Редакція «Радіо Трек» намагалася з’ясувати подробиці. Втім, слідчий поки не зміг прокоментувати ситуацію, адже досі перебуває у залі судового засідання.

З офіційних джерел відомо про те, що скоєнню тяжкого злочину передувала низка подій, які наразі ретельно вивчаються слідством. Відомо, що чоловіки знайомі ще з дитинства, дружили певний час.

Потім їхні шляхи розійшлися, вони не спілкувалися. Знову доля звела їх у січні цього року, і вони продовжили товаришувати.

Конфлікт між чоловіками виник під час їх спільної поїздки до Рівного, де мешкала колишня дружина потерпілого та його маленька донька. 

45-річний харків’янин вирішив забрати їх до себе, тому звернувся до друга по допомогу, пов’язану із перевезенням родини до Харкова.

Після сварки підозрюваний впав у депресію. Члени його родини підтвердили слідчим цей факт.

А за кілька днів до вбивства чоловік звернувся із заявою до районного відділу поліції про те, що його життю загрожує людина на ім’я Олег.

 

Поліція зареєструвала цю заяву та розпочала перевірку. 

24 червня зловмисник увірвався до квартири свого товариша і відразу почав розправу. Першим він застрелив голову родини, жінка хотіла заховатися на балконі та не змогла, в неї влучили кілька куль.

Затриманий запевняє слідчих, що не хотів вбивати дитину, вона просто потрапила під обстріл. 

Керівник харківської поліції Олег Бех охарактеризував підозрюваного так: 

42-річний харків’янин займався підприємницькою діяльністю, мав родину, добрі стосунки з батьками та оточуючим колом близьких та знайомих.

Чому він зважився на такий страшний злочин, з’ясовуватиме слідство. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень