У Городищі ловили в'язнів

Тривога, за якою підняли увесь персонал, була умовною

Напередодні вихідних у Рівненському районі, в Городищенській виправній колонії управління ДПтС України у нашій області, було проведено практичне заняття за сигналом оповіщення «БУРЯ-3» - втеча засуджених. Працівники колонії відпрацювали свої дії,  чергової зміни відділу нагляду і безпеки, чатових та резервних груп варти під час втечі засудженого. Також персонал тренувався виставляти тимчасові розшукові пости та заслони, залучали спеціалізованих собак при затриманні втікача.

В установах кримінально-виконавчої служби Рівненської області систематично проводяться відпрацювання дій персоналу у разі виникнення надзвичайних обставин. Традиційно метою таких навчань є закріплення навичок, доведення до автоматизму виконання персоналом визначених алгоритмів дій у відповідних ситуаціях, а також напрацювання максимальної злагодженості взаємодії між різними частинами та службами установ.

Нагадаємо, що у жовтні з Дубенської виправної колонії втік неповнолітній, хлопця затримали наступного дня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень