У голови Рівненської обласної «Батьківщини» гіпертонічний криз (ФОТО)

Щоправда, про госпіталізацію Кучерука достеменної інформації – немає

Як відомо, у зв’язку з останніми подіями у Рівненській обласній раді, виникло припущення, що Миколу Кучерука – керівника обласної організації ВО «Батьківщина» звільнять з посади.

Деякі ЗМІ стверджували, що відповідне рішення

 

Політрада «Батьківщини» ухвалила ще у четвер.

Однак, пізніше ця інформація свого підтвердження не знайшла.

У п’ятницю ж новобраний голова обласної ради Микола Драганчук повідомив, що подавати у відставку ближчим часом – не збирається.

Хоча напередодні ЗМІ повідомляли, що Драганчук, начебто, готовий відмовитися від посади голови, якщо такою буде вимога партії, і, при цьому, називали його «головою на один день»

Нагадаємо, що в основі загальної колізії лежать минулорічні домовленості між «Свободою», «Укропом», «Батьківщиною» та «Радикальною партією» про взаємодію у радах місцевого рівня.

Згідно з цими домовленостями, головою Рівненської обласної ради у четвер мали б обрати саме представника радикалів – Оксану Лозову.

 

Натомість, головою обрали Миколу Драганчука.

ЗМІ, із посиланням на парламентські джерела, повідомили вчора, що до Рівного з Києва вирушив Іван Кириленко, аби особисто представити нового голову партійної організації «Батьківщини» на Рівненщині.

Ця інформація також свого підтвердження не знайшла.

Ніхто з опитаних нами, п. Кириленка у Рівному не бачив.

Натомість, ми почули, що в Миколи Кучерука – гіпертонічний криз

У нього взагалі з тиском проблеми, а тут таке…

На скільки серйозними є ці «проблеми з тиском» достеменно з’ясувати не вдалося. Однак, із контексту ми зрозуміли, що про госпіталізацію у конкретній лікарні Рівного чи області допоки, наче, не йдеться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень