У галереї «Євро-Арт» – виставка Анатолія Іваненка

Свої 65 років художник святкує персональною виставкою в галереї європейського живопису

Виставка розпочнеться у п’ятницю, 25 вересня, о 15:00 за адресою: проспект Миру, 4.

Анатолію Іваненку, як художнику і письменнику, є про що розповісти своїм шанувальникам. У цей раз він знайомить рівнян не лише із живописними полотнами, а й презентує нову книгу – «Сказочные дали. Приглашение». Вона є продовженням життєвих міркувань автора, що викладені ним у його попередній книзі «Живые краски времени».

Експозиція розміщена у двох залах галереї і складається із 25 полотен, різноманітних за жанровою та видовою структурою. Виставка носить ретроспективний характер і знайомить глядачів як із творами художника періоду «романтичного символізму» (1990-2002 рр.), так і з новим творчим доробком живописця попередніх п’яти років. Серед них – знакові роботи «Буденний вечір або Сільські русалки», «Тепла осінь, або Загублені в дитинстві», «Вічна весна, або Зачарований кентавр», «Свіжі букети», «Задвірки», «Кубістичний натюрморт з античною вазою», «Стара пасіка», «Після дощу, або На околиці міста» та інші.  Твори наповнені глибоким філософським змістом та приховують в художніх образах таємницю, в яку глядачам варто заглибитись.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень