У дитячому центрі Рівного вчили надавати першу допомогу клієнтам

У разі потреби

Діти непосидючі, і нерідко можуть травмуватися навіть з власної необережності.

У розважальному комплексі «Sky UP» у Рівному персонал вирішив пройти навчання з надання першої медичної допомоги, аби бути готовими підтримати малечу будь-якої хвилини. Інструктаж для них провели працівники ДСНС у Рівненській області.

Спершу рятувальники розповіли, як правильно поводитися у випадку пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації. Після чого медик ДСНС в області детально розповів працівникам «Sky UP», як перевірити серцебиття, зробити штучне дихання, непрямий масаж серця, перев’язати травмовану кінцівку та інше. При цьому слухачі такого курсу навіть тренувалися на манекені.

Рятувальники і працівники розважального центру погодилися, що життя надто непередбачуване, тож усі мають володіти знаннями, які допоможуть в разі чого врятувати не лише своє життя, а й надати до приїзду фахової швидкої допомоги першу долікарську допомогу можливим потерпілим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень