У двох селах на Рівненщині горіли житлові будинки (ФОТО)

У Рівненському та Володимирецькому районах

Фото ілюстративне

Учора о 16:03 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в с. Суховоля, Володимирецького району.

Пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку. Пожежу швидко приборкали, оскільки вогонь не встиг поширитися на значну площу.

Вогонь пошкодив стіну та перекриття житлового будинку на незначній площі, а також знищив автоматичні вимикачі та електромережу.

А 5 липня о 01:24 до служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівненський район, с. Колоденка, вул. Рівненська,19.

Прибувши на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що горить кухня у 2-поверховому цегляному житлового будинку розміром 10х12м, критому металочерепицею. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

Вже за дві години пожежникам вдалося повністю ліквідувати загорання. Вогнем пошкоджено електроплиту та кухонні меблі, а також закопчено стіни та стеляю кухні.

Наразі усі обставини обох подій та причини загорання встановлють фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень