У Дубровиці мотоцикліст злетів у кювет

Чоловік загинув на місці пригоди

На дорозі між селами Переброди-Будимля учора, 10 серпня, близько 14 години 38-річний мотоцикліст злетів у кювет. Від отриманих травм чоловік помер в автомобілі швидкої.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій двоколісного транспортного засобу «Kinlon», житель села Будимля, повертався із сусіднього села додому. Чоловік не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості та допустив з’їзд із дороги з подальшим перекиданням, в результаті чого отримав травми, несумісні з життям.

За попередньою інформацією, потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські вилучили транспортний засіб для проведення експертиз.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень