У Дубровиці ледь не згорів чоловік

Господар квартири отримав опіки обличчя та рук

Напередодні, о 22:50 пожежникам повідомили, що на вулиці Тиха горить двоповерховий будинок. Подробиці надзвичайної ситуації розповів помічник начальника із зв’язків із ЗМІ Віктор Козак.

По прибуттю рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що пожежа виникла на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання миттєво провели розвідку, в ході якої виявили на підлозі однієї з квартир тіло чоловіка. Людину відразу винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після цього рятувальники подали на гасіння водяний ствол та протягом 20 хвилин пожежу локалізували, а ще за півгодини локалізували.

Всього, вогонь пошкодив двері та стіни будинку на площі 10 м. кв. Господаря житла госпіталізували в реанімаційне відділення Дубровицької ЦРЛ. Потерпілому встановили діагноз – гостре отруєння продуктами горіння та опіки 25%-ти відсотків обличчя та рук. Нині він під наглядом медиків. На гасіння вогню четверо працівників ДСНС задіяли одну автоцистерну. Подробиці пожежі наразі з’ясовуються.

Додамо, що зимою пожежі здебільшого виникають через несправні електроприводи та необережну поведінку при використанні систем газопостачання, а також печей та твердопаливних котлів.   

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень