У Дубровиці гараж ледь не злетів у повітря через вибух газу (ФОТО)

Рятувальники повідомили деталі нічної пожежі

Як ми повідомляли, за минулу добу на Рівненщині сталося дві пожежі. Одна з яких у Дубровиці. Рятувальники на вулиці Молодіжній у Дубровиці  виявили охоплений вогнем дах цегляного гаража.

Роботу ускладнював той факт, що двері у гараж були підперті трактором. Подавши ствол на гасіння пожежі та збивши полум’я, рятувальники разом з небайдужими громадянами виштовхали трактор з території господарства, та, розблокувавши двері гаража, виштовхали автомобіль марки Nissan Sunny.

Власник гаража розповів рятувальникам, що на горищі гаража зберігаються 3 балони для скрапленого газу. Один з балонів до приїзду рятувальників розірвався, тому є загроза подальших вибухів балонів.

Через щільну забудову при можливому вибуху існувала реальна загроза поширення вогню на житловий будинок та на сусідні споруди. Тож на ліквідацію пожежі викликали резервний караул вогнеборців.

Під час гасіння пожежі балони зі скрапленим газом винесли на безпечну відстань, їх охолодили.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено стіни, перекриття на площі 40 м2, та знищено дах на площі 72 м2 господарської будівлі (цегляна крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 12х6 м.). Врятовано житловий будинок та автомобіль Nissan Sunny.

Травмованих та загиблих внаслідок пожежі не має.

На гасіння пожежі було залучено дві автоцистерни ДСНС та 9 рятувальників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень