У Дубні легковик збив пішохода (ФОТО)

Уникнути зіткнення водій не міг

У місті Дубно в суботу ввечері водій автомобіля «ВАЗ 2106» збив 38-річного жителя Дубенського району. Інцидент стався на відрізку дороги між двома зупинками громадського транспорту, повідомляють в прес-службі Нацполіції області:

31-річний житель Дубенського району саме здійснював об’їзд маршрутки, коли попереду неї на проїзній частині раптово з’явилися дві жінки. Попри негоду та слизьку дорогу, йому вдалося їх оминути. В цей момент він побачив на дорозі ще одного пішохода, котрий перетинав шлях у невстановленому місці. Уникнути зіткнення із цим чоловіком водій вже не мав змоги, адже назустріч йому рухався інший транспортний засіб.

У результаті ДТП 38-річний пішохід, житель Дубенського району, отримав черепно-мозкову травму, вивих ключиці та численні забої. За результатами медичного освідування потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Водій «ВАЗа» не постраждав.

Автомобіль із механічними пошкодженнями доставили на територію Дубенського відділу поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень