У ДТП на Рівненщині загинув кінь (ФОТО)

Травмувалися також двоє людей

ДТП на автодорозі між населеними пунктами Березне і Балашівка сталася вчора, 24 листопада, о 17:30.

Поліцейські встановили, що 21-річний житель села Білка, водій автомобіля Audi 80, не врахувавши дорожньої обстановки і не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення із гужовою підводою, яка їхала попереду.

Внаслідок ДТП травмувалися керманич підводи і чоловік, який їхав із ним. Обох госпіталізували до лікарні. У 27-річного березнівчанина та 25-річного жителя села Білка діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

 

Крім того, в результаті автопригоди загинув кінь.

Водій легковика не постраждав. Зовні ознак сп’яніння у нього не було, втім, у чоловіка відібрали зразки крові. Транспортний засіб та гужову підводу вилучили.

За фактом порушення ПДР розпочали досудове розслідування.

У поліції нагадують, що особам, які керують гужовим транспортом, і погоничам тварин забороняється рухатися по автомобільних дорогах державного значення (за можливості рухатися автомобільними дорогами місцевого значення) і використовувати вози, не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень