У День закоханих рівнянам пропонують «полюбити своїх депутатів»

Дійство відбуватиметься у межах всеукраїнської акції «Полюби депутата свого міста»

Ініціатива  “Активна Громада” від Інституту “Республіка” пропонує мешканцям Рівного "полюбити депутатів місцевої ради".


 «Депутати перш за все люди, і їх є за що любити. Депутат місцевої ради працює на громадських засадах і часто не може знати про всі проблеми в мікрорайоні чи місті», - зазначають організатори на своїй сторінці у Facebook.


Метою акції є налагодження діалогу між громадянами та представниками влади. Також її учасникам розкажуть про можливості контактувати зі своїми обранцями та вносити корективи в їхню роботу.

Охочим пропонують заповнити дві колонки: на одній вказати, за що вони люблять депутатів місцевої ради, а на іншій - за що б любили їх ще дужче. Крім того, кожен матиме змогу ознайомитися зі списком депутатів та написати звернення, доручення чи пропозицію щодо покращення життя в місті. Список депутатів і приклад звернення можна взяти в координатора “Активної Громади”.

Акція відбудеться 14 лютого в Центрі надання адміністративних послуг (м-н Просвіти, 2, 1-ий пов.) Початок о 12:00.

     
 Примітка. Акція проводиться з інформаційно-просвітницькою метою. Громадська організація “ВГО “Інститут “Республіка”-  аполітична, і не підтримує політичні сили чи кандидатів. Термін “полюбити” - стежити за діяльністю депутатів, контролювати їхні  дії, допомагати у вирішенні важливих для міста питань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень