У Березному дитина потрапила під колеса автівки

Водій каже, що сталося все раптово

Учора, 25 січня, близько 16 години водій автомобіля «Volkswagen LT» здійснив наїзд на 10-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїзну частину у невстановленому місці. Потерпілу госпіталізували у реанімацію із важкими травмами.

На вулиці Зірненська 23-річний березнівчанин, керуючи автомобілем, здійснив наїзд на малолітню місцеву жительку, яка раптово вибігла на проїзну частину з-за автомобіля, що рухався назустріч.

Потерпіла з політравмою госпіталізована у реанімаційне відділення, загрози її життю немає. Поліцейські встановили, що водій був тверезий.

За цим фактом порушено кримінальне провадження.

З’ясувалося, що малолітня разом із меншим братиком гуляла неподалік місця проживання без нагляду дорослих. Поліцейські нагадують батькам, що потрібно наголошувати дітям на правилах безпеки на дорозі та не залишати їх без нагляду, аби вберегти від біди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень