У Бармаках облаштовують лаунж-зону (4 ФОТО)

облаштоване місце відпочинку у Бармаках

Цими днями у Бармаках з'явилися нові місця для відпочинку. Як розповідають слухачі Радіо Трек, спочатку було облаштовано один столик із кріслами. А вже цими вихідними з'явився іще один. Тож є всі шанси, що таємничий майстер на цьому не зупиниться. 

облаштоване місце відпочинку у Бармаках

Столик і крісла зробили з дерев'яних європіддонів. Цікаво, що саме місце пікніку облаштоване доволі далеко від проїзної частини дороги, тож комусь, вочевидь, довелося тягти ці піддони у руках.

Поруч видно і місце, де робили вогнище.  

облаштоване місце відпочинку у Бармаках

Люди, які відпочивали там, сміття по собі не залишили. З усіх фото видно, що місце прибране, і це є хорошим прикладом для майбутніх відпочивальників.

Якщо маєте інфорамцію про людей, які облаштували ці місця для відпочинку, або бачили їх у Бармаках, - пишіть нам у коментарях або на пошту. 

облаштоване місце відпочинку у Бармаках

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень