У жахливій ДТП біля Острога загинула молода акушерка перинатального центру

Внаслідок лобового зіткнення загинули обидва водії та 12 пасажирів

Акушерка з відділення патології вагітних Рівненського обласного перинатального центру Марина Шардакова загинула у моторошній автотрощі неподалік Острога. Про це повідомляє телеканал ITV media group.

Серед загиблих також є 40-річний прикордонник з Вараша.

Нагадаємо, 14 людей загинули внаслідок жахливої автотрощі неподалік Острога. Трагедія сталася у суботу, поблизу села Верхів.

За даними слідства, водій вантажівки виїхав на зустрічку, де зіткнувся з маршруткою «Рівне-Хмельницький». Внаслідок лобового зіткнення загинули обидва водії та 12 пасажирів. Усі загиблі – жителі Рівненської та Хмельницкої областей віком від 20 до 67 років. Наймолодша жертва аварії  — хлопчик, якому днями виповнилося шість років. Його батьки теж загинули.

Вижити в аварії вдалося лише його 57-річній бабусі, нині її життю нічого не загрожує. Жінка вже дала перші свічення. Слідство висунуло три версії автотрощі. Одна з них, це те, що зіткнення могло статися, через пошкодження колеса автоцистерни.

У справі призначили 18 експертиз, які й встановлять остаточну причину трагедії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень