Рівненські волейболістки найсильніші у західносхідному дербі

Молодіжка «Регіни» успішно завершила домашні матчі

Рівненська молодіжна команда «Регіна-2-КОСЛ» ударно провела домашній тур у себе вдома: дві перемоги та лише один програний сет за два матчі. 

 - Підопічні Євгенії Стрельнікової із «Харків'янки» спромоглися зачепися за одну партію 3:1 (25:16, 18:25, 25:16, 25:18). До речі, минулого сезону наші дівчата поступилися їм 3:0. Тож тепер з упевненістю можна вважати, що реванш відбувся!

 

У перший ігровий день підопічні Павла Грабовського не зазнали як такого опору від «Збірної харківської області» 3:0 (25:21, 25:20, 28:26).

 

Тож, впевнених 6 зароблених балів допомогли нашим дівчаткам піднятися на 5 сходинку турнірної таблиці!  - повідомляє пресслужба «Регіни».

Рівненська «молодіжка» впевнено завершує календарний 2021 рік, наступний тур наші волейболістки зіграють вже в новому році.

Нагадаємо, у виїзному третьому турі вітчизняної «Вишки» чотири тижні тому рівненська «молодіжка» відіграла просто блискуче! Підопічні Павла Грабовського здобули дві «сухі» перемоги над командами міста Запоріжжя та Дніпра. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень