У відомих мережах супермаркетів знизилися ціни на крупи: де дешевше купити гречку, пшоно та макарони

Гречка подешевшала майже на 10 грн

Ціни на деякі продукти попри зростання курсу долара почали знижуватися. Зокрема, 5 серпня на полицях великих супермаркетів подешевшали гречка, пшоно та макарони.

Так, середня вартість гречки в супермаркетах становить 88,63 грн/кг, тоді як у липні гречка коштувала в середньому 91,70 грн за кг, а у багатьох торгових мережах цінник перевалював за 100 грн/кг крупи.

Кілограм пшоняної крупи у серпні коштує в середньому 30,57 грн за 1 кг, а 900 г – 23,40 грн. Це на 2 грн дешевше, ніж у липні.

Також у серпні подешевшали і макарони. Зокрема, макарони пір'я можна придбати за 28,30 грн/кг.

Проте рис не подешевшав. Вартість пропареного рису зросла з 63,50 грн/кг до 71,95 грн/кг, круглий рис подорожчав з 73,14 грн/кг до 73,90 грн/кг. А ось на довгий рис ціна не змінилася – 61,72 грн/кг.

Експерти зазначають, що до зими ціни на продукти в Україні почнуть зростати. Однак, це більше стосується овочів та фруктів, а також частково м'яса, хліба та молочки.

Джерело: biz.today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень