У сусідньому Луцьку майор поліції продавав наркотики. Під час затримання був «під кайфом» (ФОТО)

Амфетамін і канабіс знайшли навіть на його роботі

У Волинській області викрили правоохоронця, який продавав наркотики в Луцьку та Луцькому районі. Під час обшуків на його робочому місці також знайшли заборонені речовини. 

Про це повідомили в СБУ Волинської області. 

За даними слідства, один із начальників підрозділу районного управління поліції продавав канабіс та амфетамін. До злочинної діяльності він залучив ще двох жителів Луцька. З ними він вживав та продавав наркотики. 

СБУ затримала зловмисників в Луцьку, коли вони саме продавали наркотики. 

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування. Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину, - йдеться у повідомленні. 

Фігурантам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) КК України. Їм обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень