У садочку в Рівному бракує лавок в укритті? Що кажуть в управлінні освіти

Укриття у цьому закладі й справді робили одним з останніх   

ФОТО ілюстративне

Майже через рік від початку війни у Рівному де-не-де все ще продовжують облаштовувати укриття. В редакцію Радіо Трек звернулися батьки з 27 садочка, й повідомили, що їх просять допомогти з лавками в укритті для дітей.

В управлінні освіти міської ради цю інформацію спростували. За словами заступника начальника управління Василя Харковця, укриття у 27-му садочку й справді робили одним з останніх, але управління передало у заклад 20 лавок, стільцями його садочок обладнав власними силами.

Чия це ініціатива, не знаю. Управління освіти передало в садочок 20 лавок ще минулого року, коли завершили ремонт укриття. Стільці вони самі в укриття поставили, завідувачка закладу каже – місць достатньо.

 

Треба їм ще? Закупимо. Кожен садочок має кошторис, розбитий на рік, і кожна завідувачка бачить фонд кошторисних призначень, і вони бачать, що їм потрібно, що не потрібно, - каже Василь Харковець.

Зауважимо, що відповідно до нормативів на одну дитину в укритті передбачено 0,6 квадратних метрів площі, і саме залежно від розмірів укриття садочок і розраховує спроможність на прийняття дітей. Тобто перевагу досі мають діти, чиї батьки працюють на об’єктах критичної інфраструктури – решта, залежності від можливостей укриття.

Зауважимо, що продовжують діяти у дитячих закладах і карантинні вимоги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень