У росії зникла безвісти Валюха зі «Сватів» — актриса Тетяна Кравченко

Вона не прийшла на виставу, в якій мала грати

На росії зникла безвісти скандальна російська акторка, яка народилася у Донецьку Тетяна Кравченко, яка найбільш відома роллю Валюхи у серіалі «Свати».

Акторка у середу, 4 січня, повинна була зіграти у виставі в Санкт-Петербурзі, проте в театр так і не з’явилася. Про цю ситуацію розповів в Instagram її колега Стас Садальський, який також грає у цій виставі.

— Ранок подарував форс-мажор у вигляді Кравченко, яка не приїхала на виставу.

 

Усі спроби зв'язатися з Тетяною виявилися марними.

 

Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б – літаки з Москви до Пітера не літають так швидко, – написав Садальський.

Він натякнув, що в акторки є проблеми з алкоголем.

З того часу, як Кравченко не з’явилася на виставу, з нею ніхто досі не зміг зв’язатися. І сама вона на зв'язок також не виходила.

Тетяна Кравченко та її позиція щодо війни в Україні

Тетяна Кравченко, яка народилася у Донецьку, від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну мовчить про війну. При цьому вона спокійно продовжує жити та працювати у країні-агресорці росії.

З 2015 року акторці був заборонений в’їзд до України через підтримку незаконної анексії росією Криму та окупації Донбасу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень