У Рівному знову змінили назви трьох вулиць

Вони усі — у Тинному

У Рівному змінили назви трьох вулиць, які вже нещодавно перейменували в честь загиблих захисників. Проте родичі військових звернулися до міської ради з проханням внести поправки, адже хочуть, щоб вулиці, на яких вони проживають були названі на честь їхніх рідних, які загинули на фронті, пояснив Радіо Трек очільник комісії з перейменувань Віктор Шакирзян.

Комісія розглянула пропозицію і прийняла рішення перейменувати вулиці Олександра Васильєва на вулицю Дмитра Такуна, вулицю Дмитра Такуна на вулицю Віталія Стиби, вулицю Віталія Стиби на вулицю Олександра Васильєва. Це рішення напередодні підтримали депутати на засіданні.

- Я вважаю, що в таких питаннях ми маємо йти на зустріч родинам полеглих українських воїнів. Вони віддали своє життя, захищаючи свій народ, захищаючи всіх нас, тому з якими б питаннями чи проблемами родичі наших Героїв не звертались - їх вирішення має бути для нас у пріоритеті, - зауважив Віктор Шакирзян.

Жодних скарг від рівнян з цього приводу не надходило. Фахівці нагадують, що труднощів з перейменуванням у людей не буде, адже нова назва буде внесена до реєстру, де вже є відомості про стару назву. Тож громадянам не доведеться робити ніяких юридичних дій чи оплачувати якісь послуги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень