У Рівному зіграли виставу в укритті. Задля ЗСУ

У Палаці дітей та молоді 

У ПДМі зіграли виставу в рамках проєкту «Театр в Укритті».Завдяки цьому вдалось зібрати гроші для ЗСУ, повідомляють у Театральній лабораторії «Відсутність»:

 - Зіграли виставу в захищеному завдяки нашим героям ЗСУ  Рівному. Звітуємося: У перший день проєкт «Театр в УКРИТТІ» ми зібрали 6 600 гривень, які вже на офіційному рахунку підтримки ЗСУ.

 

Дякуємо всім хто долучився!!!

 

Ми на годину змогли поринути в камерний світ театру, який по-новому засвітився прожектором надії в укритті Палацу дітей та молоді.

 

Глядачами були рівняни та вимушені переселенці, які знайшли у нашому місті прихисток від жахіть війни - всі різні, але всі об'єднані заради України!!!

Нагадаємо, у Рівненському Палаці дітей та молоді з початку війни розгорнули власний волонтерський штаб. Тут виготовляли маскувальні стіки та кікімори. А віднедавна педагоги колективу відновили онлайн навчання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень