У Рівному жінка жила з 3-річною дитиною у гаражі: її побив і вигнав чоловік

Наразі вона отримує допомогу

У Рівному до поліції звернулася жінка, яка змушена була жити у гаражі з дитиною. Вона пояснила, що більше не має куди йти і потребує медичної допомоги. Про це повідомила БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», які наразі опікуються родиною.

Розповідь 20-річної дівчини шокує…

Потерпілу доставили до травмпункту, адже у неї була травма голови і задавнені наслідки інших фізичних травм. Після того, як їй надали медичну допомогу, її влаштували у кризову кімнату для тимчасового перебування.

Вже пізніше під час спілкування з психологами дівчина розповіла деталі свого складного життя. Зокрема, вона розповіла таке:

Жила з мамою та вітчимом у сім'ї, де вживання алкоголю було невід’ємною частиною побуту. Вже з 14 років і сама вживала спиртні напої разом з батьками та гостями які ледь не щодня приходили до них.

 

Однак це було не найстрашніше…

 

Дівчину змушували вступати у статеві стосунки з чоловіками, що гостювали в батьківському домі. Одного разу трапилося навіть групове зґвалтування.

 

А батьків цікавило лише те, щоб гості приходили з алкоголем.

Згодом дівчина пішла від батьків та почала мешкати з чоловіком, який теж вчиняв над нею ґвалтування та фізичне насилля. Їй було 16, а йому – 50. Її життя і надалі наповнювалося жахами, оскільки чоловік морально та фізично вчиняв над дівчиною насилля, ґвалтував, вони постійно вживали алкоголь.

Згодом вона завагітніла і в 17 років народила дитину. Проте знущання зі сторони співмешканця не припинялося.

Зараз їй 20 років, вона має алкогольну залежність. Фахівці проєкту «Допомога жінкам, які постраждали від насильства» допомогли клієнтці скласти заяву на кривдника за фактом побиття, допомогли з відновленням документів, надали психологічну допомогу та перенаправити в реабілітаційний центр, де їй допомагатимуть позбавитися залежності від алкоголю.

Фахівці закликають жінок, які перебувають у складних обставинах і страждають від насильства», не терпіти, а звертатися за допомогою.

Найпростіше подзвонити на лінію 102 і там жертві домашнього насилля нададуть допомогу та скерують до організацій, які опікуються такими людьми. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень