У Рівному відкриють центр ментального здоров’я

На коли заплановане відкриття

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Перший центр ментального здоров’я невдовзі запрацює  у Рівному. Його облаштують в приміщенні обласного центру психічного здоров’я населення, що на вулиці Дубенській. Про це повідомив перший заступник очільника області Сергій Подолін. Відкриття центру запланували на жовтень.

Там обслуговуватимуть передусім, військових, їхні сім’ї, родини загиблих, переселенців, українців, які живуть поза межами країни. Нині там тривають підготовчі роботи та працевлаштовують фахівців. Таку послугу з підтримки ментального здоров’я має отримати кожен громадянин України.

 

Вже підраховано, що в Україні майже половина населення України потребує його підтримки та покращення. А ми, своєю чергою, працюємо над локаціями, де її можна отримати та навчаємо спеціалістів, які її надаватимуть, – зауважив Сергій Подолін.

Таку ініціативу впроваджують в області в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень