У Рівному в межах благодійного туру виступлять Ірина Білик та Сергій Мироненко  

Вже можна придбати квитки

У Рівне їдуть народна артистка України Ірина Білик й талановитий Сергій Мироненко. В рамках всеукраїнського туру «Українська Душа» вони 5 листопада виступлять у Міському будинку культури. Початок концерту о 17:00.

Артисти збирають кошти на автомобілі, необхідні українським військовим з 95-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, яка з перших днів повномасштабної війни бере участь у найзапекліших боях за Україну.

Благодійний тур розпочнеться 12 жовтня і триватиме до 8 листопада. Він охопить 14 міст України: Бердичів, Черкаси, Смілу, Житомир, Білу Церкву, Дніпро, Хмельницький, Нетішин, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль та Трускавець.

Головна ціль туру — закупити автівки для 95 ДШБ. А також подарувати слухачам якісну й приємну музику, познайомити з новими піснями та заспівати старі добрі україномовні хіти, — зауважила Ірина Білик. 

Сергій Мироненко додав, що зараз, як ніколи, наші захисники й захисниці потребують підтримки, від якої залежить їхнє життя та перемога України.

Куплені квитки прискорюють досягнення цієї мети. Окрім цього, можна буде задонатити під час концерту, скориставшись QR-кодом, а також під час благодійного аукціону, —  наголосив Сергій Мироненко.

На фото Сергій Мироненко
На фото Сергій Мироненко

В концертному турі «Українська Душа» планують зібрати близько 2 500 000 гривень. Цих грошей має вистачити на закупівлю 10 автомобілів.

Квитки на концерт можна придбати на сайті Контрамарка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень