У Рівному створили «ПідвалTV» (ФОТО/ВІДЕО)

Тут співають, грають, декламують, розповідають...

Логотип створила Олена Павлова

Мистецьку тероборону «ПідвалTV» організували у Рівному. Ініціаторами створення стали музиканти, які втекли з-під обстрілів у Києві. Тут вони об’єдналися з місцевими виконавцями і щодня влаштовують творчі заходи – імпровізовані зустрічі та мистецькі колаборації, повідомила організаторка громадська діячка Оксана Фусик.

Окрім концертів у «ПідвалTV» створили рубрику корисних порад.

На однойменному каналі у Ютубі можна знайти відео з відповідями на найактуальніші питання від рівненських психологів, адвокатів, рієлторів, медиків, представників бізнесу тощо.

Локацію, де облаштували «ПідвалTV» з метою безпеки не розголошують. Наразі проєкт потребує підтримки благодійників, зокрема, вирішення проблем з інтернетом. Охочим допомогти просять звертатися до Оксани Фусик особисто або залишати повідомлення на сторінці «ПідвалTV» у Фейсбуці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень