Затримання у Рівному: перевізник виявився навідником дронів та агентом ФСБ (ФОТО)

Йому загрожує довічне ув’язнення

Агента фсб, який готував ракетні удари по військовій та критичній інфраструктурі Рівненщини, спіймали.

Ворожим поплічником виявився уродженець тимчасово захопленого Криму, який тривалий час проживав у Рівному, де займався міжнародними перевезеннями комерційних вантажів.

За кермом власного автомобіля ворожий агент об’їжджав місто та одночасно фіксував на камеру мобільного телефону можливі локації Сил оборони. У такий спосіб він сподівався розвідати місця розташування потенційних цілей, серед яких і військові шпиталі, повідомили у пресслужбі СБУ.

Крім наведення російських ракет на територію Рівненщини, він також відслідковував рух військових колон з важкою технікою ЗСУ по автотрасах західного регіону.

Нині зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень