У Рівному шукають свідків ДТП. Дівчина – «поломана» (ФОТО)

Матір постраждалої просить допомоги

У вівторок, 15 лютого, у Рівному водій BMW на переході збив 23-річну дівчину. Йдеться про пішохідний перехід на вулиці Кавказькій, що перед приміщенням Рівненської обласної адміністрації. До речі, цей перехід – не освітлюється.

Але дівчина, яку збили, вигулювала пса з яскравим ошийником, тож теоретично пішохода та самого собаку було видно. Про це заявила матір потерпілої Галини Шепелюк.

 - Я одного свідка знайшла, і він сказав, що там було кілька свідків. Один з них залишав поліції номер телефону. Поліція не реагує, ми з адвокатом самі взялися за пошуки очевидців. Донька в лікарні, у неї поламана права нога у двох місцях, права ключиця й обидві руки.

 

Їй мали робити операцію. Ставити пластини на руках, але у неї висока температура. Вона працювала у 40-му садочку, викладач англійської мови. Після роботи Галина пішла вигулювати пса, такса у нас.

 

На собаці був ошийник яскравий, на курточці у неї яскраве хутро. Тобто її було видно.

 

В мене особисто є підозра, що за кермом був хтось інший. Як він міг не побачити людину? Прошу свідків аварії відгукнутись, - повідомила Радіо Трек матір потерпілої дівчини Інна Тейвс.

Інна Тейвс. Фото з її Фейсбук-сторінки.
Інна Тейвс. Фото з її Фейсбук-сторінки.

У поліції повідомили, що триває досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. 

Транспортний засіб поміщений на спецмайданчик. У відділі комунікації обласного управління Нацполіції зазначили, що за зовнішніми ознаками водій був тверезий.

У нього відібрали зразки крові, результатів аналізу ще немає.

Відкритим у цій історії залишається ще одне питання - чому пішохідний перехід у центрі міста досі не освітлений? 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень