У Рівному проведуть виставку, яку має відвідати кожен: Де побачити роботи Максима Кривцова (ФОТО)

Рівненський поет загинув на фронті

У Рівному відкриють виставку, присвячену пам'яті поета Максима Кривцова. Нагадаємо, 33-річний рівнянин загинув на фронті у січні, захищаючи незалежність України.

Він був учасником Революції Гідності, потім пішов добровольцем, згодом працював з ветеранами, а з початком повномасштабного вторгнення Максим Кривцов знову вступив до лав ЗСУ.

На виставці під назвою «Далі: Я поверну собі своє життя» представлять 24 фотороботи поета та деякі його поезії. Також діятиме аукціон, зібрані кошти скерують на створення фонду Максима Кривцова.

Зауважимо, вперше виставку провели у Києві, тоді до її організації був залучений і сам Максим – незадовго до своєї смерті він встиг передати плівку зі своїми фотороботами.

 

Втім, бути присутнім на виставці він вже не зміг.

На фото - Максим Кривцов і обкладинка його першої книги

Захід у столиці мав шалений успіх і через черги не всі охочі змогли побачити роботи Максима Кривцова, повідомила Суспільному співорганізаторка виставки Марія Кравченко.

Тепер такий шанс мають рівняни. Виставка відбудеться 10 лютого о 16:30 у Рівненській філармонії. Вона триватиме до 24 лютого.

Вхід – безкоштовний.

Максиму Кривцову було 33 роки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень