У Рівному просять відмовитись від прийняття біженців з Афганістану на території України

Ми не та країна, котра першочергово має приймати біженців з різних куточків світу! (с)

Фото із сайту detective-info
Фото із сайту detective-info

Днями на сайті міської ради з’явилася петиція з проханням посприяти тому, аби Україна відмовилася приймати біженців з Афганістану.

У тексті звернення рівнянин Владислав Тарасович повідомляє, що «за різними повідомленнями, Україна готова завезти до себе від 3 до 5 тисяч афганських громадян, що є рекордним за всю новітню історію нашої держави».

Сьогодні Україна вважається однією з найбідніших країн Європи, а кожен п'ятий українець знаходиться на межі виживання. Наша економіка є надзвичайно слабкою й ми захлинаємось в купі проблем: від війни до провальної боротьби з пандемією коронавірусу.

 

Мігранти з Афганістану – це наслідок провальної політики США. Ми не та країна, котра першочергово має приймати біженців з різних куточків світу! Прошу підтримати петицію й згодом підготувати офіційне звернення до Офісу Президента України та МЗС з усіма вищеперерахованими вимогами, – пише у петиції Владистав Тарасович.

Повний текст петиції:

Нині петиція набрала 10 підписів із 250 потрібних для того, аби звернення розглянули на сесії міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень