У Рівному презентують концерт-фільм пам’яті легендарного народного артиста Віктора Марущака

Розквіт ансамблю «Полісянка» пов’язують саме з Марущаком

Увага! У зв'язку з форс-мажорними обставинами концерт-фільм «Така його доля» пам’яті Віктора Марущака переноситься на 1 квітня 16:00 год Міський Будинок Культури.  

У Рівному цими вихідними вшанують пам'ять народного артиста України Віктора Марущака.

Людина-легенда, людина-епоха. Саме з його ім’ям пов’язують розквіт заслуженого ансамблю танцю України «Полісянка» Рівненського міського Будинку культури, керівником якого Віктор Марущак був майже 40 років.

За період роботи Віктора Марущака з ансамблем «Полісянка» тисячі юнаків і дівчат набули хореографічної майстерності й досконалості. Його вихованці працюють керівниками хореографічних колективів в багатьох містах України, артистами Національного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського.

У 2009 році Віктор Марущак отримав звання «народний артист України».

«Полісянка» неодноразова ставала амбасадором України у багатьох європейських країнах. Знайомила світ з силою та енергетикою українського народного танцю. Разом з Марущаком танцюристи відкривали багатий культурний світ України далеко за межами нашої країни.

Два роки без народного артиста України, багаторічного керівника рівненської «Полісянки» Віктора Семеновича Марущака. Час для спогадів, переосмислення і розуміння. Розуміння, ким він був для кожного, хто зустрівся йому в житті.

 

Спільний проєкт заслуженого самодіяльного ансамблю танцю «Полісянка» та народної відеостудії «MediaLab» «Така його доля…».

 

За участі народного оркестру народної музики «Наспів» та зразкового ансамблю танцю «Полісяночка» Міського Будинку культури, а також вихованців Віктора Марущака.

 

Квитки можна придбати у касі МБК та на сайті kassa.in.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень