У Рівному презентували новий унікальний туристичний маршрут

Він базується на архітектурній спадщині й має назву «Волинські барбакани»

Найвагоміший об’єкт цього маршруту - віртуально відтворена Острозька брама Рівного, яка стала гербом нашого міста.

Унікальність цього туристичного маршруту в тому, що в ньому поєднуватимуться наявні і вже втрачені міські та замкові брами. Загалом маршрут складається з семи міст, окрім Рівненської області тут будуть представлені міста Волинської та Хмельницької області.

– Радію, що є такі небайдужі рівняни, як Микола Бендюк та Олександр Гребенюк, які вболівають і дбають про культурну, історичну спадщину міста.

 

Вдячний їм за цей проєкт, який буде реалізований в місті і допоможе мешканцям більше дізнатися про своє місто, його історію, - прокоментував міський голова Олександр Третяк.

Очільник міста переконаний, що новий маршрут підвищить туристичну привабливість Рівного. А поєднання локальної культурної спадщини та інтерактивних культурних продуктів точно вражатиме гостей та туристів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень