У Рівному презентували найкращий варіант подарунка рідним на свята: оцінить кожний (ФОТО/ВІДЕО)

Це доступний подарунок

У Рівному презентували найкращий варіант подарунка рідним на свята – «Календар Патріота 2024». Презентація відбулася напередодні. Створила календар місцева графічна дизайнерка Ірина Сичик.

Міська депутатка Галина Кульчинська побувала на заході і опублікувала з цього приводу такий допис:

- Ви не знайдете кращого подарунка друзям і знайомим до різдвяно-новорічних свят: сучасний і стильний «Календар Патріота 2024» вже чекає на ваші замовлення!

 

І, ви знаєте, я була впевнена, що перевершити компетенцію і красномовство Катерина Сичик практично неможливо...Але сьогоднішня презентація «Календаря патріота» його авторкою Іриною Сичик (перше фото) переконала мене в тому, що Катерина Іванівна сповна може пишатися своєю донькою та її патріотичним творінням.

 

Вітаю, Ірино! Пишаюсь знайомством і сподіваюсь, що рівненський «Патріотичний календар» твого авторства знайде гідне місце в кожному українському домі!

Вартість календаря від 450 грн.

 

Його можна придбати в одній з книгарень Рівного, у Фейсбуці та Інстаграмі на однойменних сторінках «Календар Патріота».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень