У Рівному попрощаються із 30-річним Героєм, якого понад рік вважали зниклим безвісти

Вічна пам’ять і слава Герою!

Завтра, 13 квітня, у Рівному попрощаються із 30-річним старшим солдатом Віктором Пантелеймоновим.

Прощання відбудеться о 10 годині на майдані Незалежності. Поховають Захисника на кладовищі «Нове», повідомили у Рівнераді.

Народився Захисник у Рівному. Навчався у ліцеї №8, а коли сім’я тимчасово переїхала на Острожчину, то продовжив навчання вже у місцевій школі, після якої вступив у Рівненське професійно-технічне училище №10. Там здобув фах слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.

Мама Героя Наталія розповіла:

Вітя відслужив строкову службу в армії на Київщині, а коли повернувся – працював закордоном у Рівному на складах, але не за професією. Дуже добрий, веселий, чесний, справжній хлопець. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, то з перших днів пішов добровольцем до військкомату.

 

Казали чекати, він так кілька разів ходив, бо хотів захищати нашу землю разом із чоловіком сестри, який воював іще в АТО й зараз у ЗСУ. Мобілізували Вітю наприкінці вересня 2022 року. Він був упевнений в собі, казав, що має так зробити, бо ж, хто іще буде захищати нашу землю.

Про службу Захисник не розповідав. Натомість надіслав рідним пісню «Дике поле», аби послухали її та все зрозуміли.

Найстрашнішими були для родини останній рік і три місяці, коли вони не знали, що з сином.

Він увесь цей час вважався зниклим безвісти. Ми не знали нічого, де він, що з ним, жодної інформації... Лише зараз нам зателефонували, що є збіг по ДНК... Пів року тому тіло сина та його побратима знайшли наші військові й повернули, аби ми, рідні, могли достойно провести їх..., – розповіла мама.

30-річний старший солдат Віктор Пантелеймонов загинув 15 січня 2023 року на Донецькому напрямку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень