У Рівному можуть закрити єдину у місті ковзанку?

Про таку ймовірність у соцмережі заговорили батьки дітей, які займаються фігурним катанням

ФОТО зі сторінки Алли Фрідріх

Увагу до проблеми фігурного катання у Рівному привернула Алла Фрідріх. Її дитина є вихованкою школи фігурного катання, і батьки стурбовані чутками про закриття єдиної у місті ковзанки, де можна проводити тренування.

Наші діти займаються у ШФК в суботу та неділю з 8.00 ранку у «Екваторі».

 

Діти живуть цим: ні ранні вставання, ні навантаження, ні якісь льоду, ані вартість не відбивають охоти вже багато років (моя доня займається вже 6 рік).

 

Звертають до керівництва ТРЦ Екватор  Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА з проханням сприяти розвитку фігурного катання в Рівному, не планувати закриття ковзанки й подбати про якість покриття, - пише Алла Фрідріх.

З наших джерел стало відомо, що поголос про можливе закриття ковзанки у ТЦ з’являється вже не вперше. Цього разу на місці ковзанки ніби мають організувати роботу майданчики для катання на роликах. 

Офіційну позицію торгового центру наша служба новин з'ясує у понеділок.

Додамо, що через карантинні обмеження у 2020 році вихованці школи не могли проводити заняття майже впродовж цілого року. Окремі родини задля підтримки спортивної форми дітей мусили їздити на заняття у Луцьк. Проте для більшості – це дуже дорого. На сьогодні батьки на оплату групових та індивідуальних занять з фігурного катання (без екіпіровки) витрачають близько 3,5 тис. грн на місяць.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень