У Рівному хочуть збільшити площу школи. Приєднають клуб

І позбудуться ІІ зміни

Рівненська гімназія №16, що у мікрорайоні Новий Двір, може збільшити свою площу. На сайті Рівнеради опублікували проєкт рішення про передачу навчальному закладу приміщення клубу площею понад 600 м.кв., що розташоване на вулиці В’ячеслава Чорновола, 101 е.

Що пропонують?

Наразі об’єкт перебуває на балансі Управління культури і туризму, але приєднавши його до гімназії, вдасться облаштувати кабінети адміністрації, практичного психолога, навчальні майстерні, створити ресурсну кімнату для проведення корекційно-розвиткових занять учням з особливими освітніми потребами.

  • Разом з тим у приміщенні гімназії вивільняться площі для облаштування п’яти нових навчальних кабінетів, тож учні 14 класів зможуть навчатися в одну зміну.
  • Окрім цього у закладу освіти нарешті з’явиться актовий зал і можна буде облаштувати «Клас безпеки» та створити сучасний інформаційний простір, яким зможуть користуватися не тільки учні школи, але і мешканці мікрорайону.
  • Ба більша у приміщенні клубу є можливість облаштувати для гімназії додаткове найпростіше укриття.

Це питання на засіданні профільної комісії не набрало необхідної кількості голосів, тож остаточне рішення про передачу приміщення – за депутатами Рівнеради 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень