У Рівному діти організували «блокпост» і збирають гроші для ЗСУ (ФОТО)

За три дні зібрали понад 3 000 грн

Війна внесла у наше життя багато коректив. Вплинула вона й на ігри дітей. Тепер замість хованок та доганялок у дітлахів –  волонтерський «блокпост».

Один з таких облаштували на колишній вулиці Костромській, яка після перейменування має назву Захисників Маріуполя.

На свій блокпост діти ходять щодня, як на справжню службу. Найменшій «працівниці» лише 3 роки, але з такими активістами жоден автомобіль не проїде вулицею, повідомляє Рівненська обласна бібліотека для молоді.

Діти зупиняють всі авто та просять сказати пароль або патріотичні гасла. Після невеликої перевірки водіїв відпускають та бажають їм щасливої дороги. Діти навіть наважилися зупинити автомобіль Національної поліції.

За три дні варти малеча зібрала 3 603 грн. Усі кошти вони передали українським захисникам, але на цьому зупинятись не планують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень