У Рівному деякі заклади - відкрито - використовують прапор росії?

Рівнянка викликала патрульних у барбершоп

Пильна рівнянка викликала патрульних на барбершоп.

Сьогодні жінка викликала поліцію до барбершопа на вулиці Директорії.

Її зачепило, що заклад, як їй здалося, використовує на вітрині кольори, що входять до прапора росії. Через це у жінки стався конфлвкт з працівником салону. Ій пояснили, що це символіка бренду барбершопів.

То чи був прапор?

Насправді, ні. Barber pole (в перекладі з англійської мови означає «стовп перукаря») - традиційна у цілому світі для цієї категорії закладів позначка місця або магазину, де вони надають свої послуги.

Цей символ традиційно використовують барбершопи, щоб кожен перехожий зміг відрізнити салон краси для чоловіків від звичайної перукарні.

Як пише Best Barber, існує два класичні кольорові поєднання Barber's Pole: червоний з білим (прийнятний для Європи) і червоно-біло-синій (прийшов до нас з Америки).

Поява першого знака датується початком 1930-х років. Зараз найчастіше зустрічається саме триколірний «маркер». Його кольори мають наступні позначення:

  • білий - охайність, абсолютна стерильність;
  • червоний - символізує кров;
  • синій - відтінок кришталево чистої води.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень