У Рівному чоловіка вигнали з тролейбуса, бо мав документ в «Дії»? (ОНОВЛЕНО)

В тролейбусному управлінні на це не реагуватимуть - без офіційної скарги

Рівнянка розповіла, що її батько зайшов у тролейбус №7 і намагався пред'явити пенсійне посвідчення в додатку «Дія», але кондукторка відмовилась навіть подивитись його. Мовляв, працюють тільки посвідчення в письмовому вигляді.

Однак, у нас є продовження цієї історії - з нами сконтактувала кондукторка, якій мало того, що нахамив пасажир і відмовився пред'являти посвідчення, так її ше й облили брудом в соцмережах. Її історію підтвердив інший пасажир.

Як це було, читайте тут: 

«Шо ти, тупа, ти не понімаєш», - сказав НЕ пенсіонер, якого НЕ виганяли з тролейбуса

Історію розповіли в інстаграм-спільноті tereveni.rivne. 

Як відповіли Радіо Трек в КП «Рівнеелектроавтотранс», посвідчення з Дії дійсні і кондукторка мала б взяти це до уваги.

Але на ситуацію не відреагують - без правильно оформленої скарги.

Політика «Рівнеелектроавтотрансу» щодо скарг громадян полягає у тому, що вони не розглядають у якості скарг публікації у соцмережах, вайбер-спільнотах та інших онлайн-платформах, де не забезпечується ідентифікація особи. 

Є три способи надіслати свою скаргу:

  • Приватне повідомлення на фейсбук-сторінку відомства
  • Електронний лист на адресу kpreat2015<a>gmail.com
  • Письмова скарга на папері, яку можна принести особисто до будь-якої диспетчерської (депо, мототрек, Боярка, РЗВА), або надіслати за адресою «вул.Данила Галицького, 23»

- У зверненні ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть своє ім’я, по батькові, прізвище та адресу реєстрації, і чітко викладіть суть: що, де, коли трапилося. Час, місце події, номер тролейбуса, ім’я чи прикмети працівника – чим більше інформації, тим краще. Звернення МИТТЄВО потрапляє на стіл керівництва, після чого його колегіально розглядають у службі руху та дають відповідь, - пишуть на сторінці «Рівнеелектроавтотрансу». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень