У Рівному чоловік покусав ексдружину. Чи задовольнив суд покарання, про яке просила жінка

Вона терпіла знущання 13 років?!

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Мешканця Рівного зобов'язали виплатити 5 тис. грн колишній дружині за покусану ногу. Під час сімейної сварки чоловік вкусив ексдружину за стегно. Через цей інцидент поліція відкрила кримінальне провадження, а сама жінка вирішила стягнути з колишнього моральну компенсацію. Про це повідомляє zaxid.net.

У вироку Рівненського міського суду вказано, що сварка за участі Руслана М. та його колишньої цивільної дружини сталася ще у червні 2021-го.

У присутності свого сина чоловік вкусив жінку ззаду за стегно, спричинивши крововилив та садна. Такі тілесні ушкодження експертиза оцінила як легкі тілесні, а на чоловіка завели справу за домашнє насильство.

 

Кримінальна справа про завдання легких тілесних ушкоджень пішла в суд, а потерпіла заявила до кривдника цивільний позов на відшкодування моральних збитків у сумі 20 тис. грн.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю і розкаявся у скоєному.

На відшкодування збитків погодився сплатити 5 тис. грн – суму, яку він попередньо узгодив із потерпілою.

Суддя Рівненського міського суду Наталія Діонісьєва визнала недоцільним досліджувати докази фактичних обставин справи та обмежилася допитом обвинуваченого, розглядом його характеристик та поясненнями представника потерпілої. Як виявилося, чоловіка характеризують позитивно, він не судимий, на обліку у психіатра та нарколога не перебуває. На суді розкаявся, але обтяжливою обставиною при визначенні покарання стало те, що злочин був скоєний у присутності дитини.

Тож суд оштрафував Руслана М. на 850 грн за нанесення легких тілесних і частково задовольнив цивільний позов потерпілої, зобов'язавши нападника виплатити ексдружині 5 тис. грн.

Цікаво, що іншим позовом постраждала зобов'язала чоловіка не наближатися до неї або до дитини ближче, ніж на 500 метрів, а також писати чи телефонувати їй або дитині впродовж шести місяців.

Виявилося, що чоловік неодноразового вчиняв домашнє насильство щодо дружини, через що вона у лютому цього року вирішила обірвати з ним 13-річні стосунки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень