У «Рівнеоблводоканалі» провели масову вакцинацію працівників

Наразі щеплення отримала уже третина колективу

Уже сьогодні медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Північний» провакцинували від коронавірусної хвороби майже третину співробітників Рівнеоблводоканалу.

Згідно з рекомендаціями МОЗ щеплювати працівників водопостачального підприємства будуть двічі з дотриманням необхідних інтервалів введення вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

Директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш зазначає, що пріоритетом нині має бути не лише власне здоров’я, але й турбота про оточення:

- Провідні світові вчені довели, що колективний імунітет формується лише двома шляхами – масовою вакцинацією, або антитілами природного походження.

 

І якщо перший шлях став доступним/безплатним для кожного з нас, то шанс випробувати другий загрожує Україні стагнацією економіки, суспільного життя та ізоляцією від тих країн, яким вдалось взяти Covid-19 під контроль.

 

Наш персонал вкотре демонструє свідомість добровільного вибору задля спільної вседержавної мети, —  наголошує Андрій Карауш.

Керівник підприємства також відмітив, що для проведення цієї процедури на підприємстві створені усі умови згідно з вимогами Міністерства охорони здоров’я.

Пресслужба Рівнеоблводоканалу

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень