У Рівненську обласну дитячу лікарню госпіталізували брата з сестрою: вони — у важкому стані

Обставини з'ясовують

У пожежі на Рівненщині постраждали двоє маленьких дітей. Загоряння у житловому будинку сталося два дні тому у села Грушівка Сарненського району.

Внаслідок пожежі 3-річний хлопчик і 1,5-річна дівчинка надихалися чадного газу.

Брата з сестрою у важкому стані госпіталізували спочатку у Сарни, а потім переправили у Рівненську обласну дитячу лікарню, де вони перебували на штучній вентиляції легень.

Відомо, що будинок, в якому була малеча, вцілів, вогонь пошкодив лише речі в одній із кімнат. Попередньою, повідомили Радіо Трек у пресслужбі ДСНС області, причиною займання стало коротке замикання електромережі.

Відомо, що батьки малечі у момент пожежі були біля будинку.

Завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Рівненської обласної дитячої лікарні Юрій Мирончук повідомив Радіо Трек таке:
Діти: хлопчик 3,5 років і дівчинка 1,5 років були госпіталізовані до відділення. Ще вчора вони перебували у реанімації на штучній вентиляції легень, а сьогодні, 17 квітня, дітей від’єднали з апаратів штучної вентиляції легенів.
 
Діти дихають самостійно, їх стан залишається важким, але стабільним.
 
У потерпілих отруєння продуктами горіння, а також опіки гортані, трахеї, бронхів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень