У Рівненському УСБУ показали обличчя зрадника, що перейшов на бік так званої «лнр» (ФОТО)

Постане перед судом

Колишнього співробітника ДСНС Луганщини судитимуть за державну зраду.

Житель Кадіївки, що в Луганській області, до 2015 року працював в ДСНС України, але за систематичні прогули його звільнили зі служби у запас ЗСУ.

В умовах окупації він перейшов на бік агресора, і вже у 2017 склав присягу на вірність квазіреспубліки «ЛНР», повідомляє Рівненське управління СБУ.

Вступив на службу до так званого Міністерства надзвичайних ситуацій та ліквідацій наслідків стихійних лих квазіреспубліки. Підозрюваний донині працює на посаді заступника начальника Стаханівського ДПРЗ та виконує злочинні накази терористів, діючи всупереч інтересам України.

Фото - Управління СБ України в Рівненській області
Управління СБ України в Рівненській області

Як йдеться у повідомленні Рівненської обласної прокуратури, чоловікові повідомили про підозру у державній зраді. Максимально йому загрожує 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень