У Рівненському діагностичному центрі на кілька годин зранку зникло світло: що сталося і чи є потерпілі

Пацієнтів повідомили про аварію

Понад 2,5 години Рівненський обласний діагностичний центр був без електроенергії через аварію на підстанції.

Робота центру була тимчасово паралізована, адже пацієнти, які попередньо записалися на консультацію до лікарів, не могли потрапити на прийом. Не працювала також і лабораторія.

Сталося пошкодження кабельної мережі, говорить речниця «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова:

Було пошкодження кабельної мережі.

 

 

Працівники «Рівнеобленерго» перезаживляли електропостачання з іншого кабелю.

 

Також енергетики працювали на у трансформаторній підстанції №177 на вулиці Драгоманова і відновили постачання електрики у Діагностичному центрі.

На момент аварійного відключення електропостачання ні в операційних, ні у ліфтах, нікого не було, повідомив головний лікар медзакладу Роман Шустик.

Він зауважив, що у центрі встановлене сучасне обладнання, у якому передбачена така ситуація, тож заряду вистачило б до завершення оперативного втручання.

Усіх пацієнтів повідомили про аварійну ситуацію, світла не було не лише у медзакладі, а й у прилеглих будинках на вулиці 16 липня, зауважив Роман Шустик.

Ремонтна бригада «Рівнеобленерго» оперативно відновила аварійне живлення у першу чергу у діагностичному, а вже після 12 години електропостачання відновили повністю.

Фото - Рівне 1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень